Best Digital Marketing Agencies with Google Partner Badge in Hungary 1 to 20 out of 144


The following digital marketing agencies have offices in Hungary and are Google partners. These Google Ads agencies are fluent in any one of 43 languages and are specialized in any of Search, Display, Shopping, Mobile or Video. They have special expertise in any of the main industries and can support you in various aspects of Google Ads (AdWords).


MEC Hungary logo

MEC Hungary

Min Spend : $1779
Az MEC a legjobb médiaügynökség Magyarországon 2015-ben is a RECMA©* minősítése szerint Nem csak azért, mert mi vagyunk a legnagyobbak forgalmunkat tekintve és a munkatársak száma szerint. De ez biztosan segít, hiszen egy kis piacon csak a legnagyobbak engedhetik meg maguknak, hogy kellő számú specialistájuk legyen. Szakemberek, akik otthonosan mozognak a kommunikáció legkülönbözőbb területein, és nem csak optimalizálják a fizetett média csatornákban az eléréseket. Egy igazán jó médiaügynökség ma már kommunikációs befektetési tanácsadó, amelynek tudnia kell összehangolni a saját (pl. a website), a szerzett (ahogy az emberek beszélnek a márkáról) és a fizetett kommunikációs eszközök (a reklámok a médiában) működését. Tudnia kell, hogy a rengeteg adatból, hogyan lehet információt és insightot nyerni. Tudnia kell, hogy hogyan lehet tartalmat előállítani és terjeszteni. Tudnia kell, hogy hogyan működnek a social eszközök, vagy hogy mit és hogyan találnak meg az emberek a neten. Tudnia kell programozni, és hogy milyen technológia működik és milyen kevésbe. És persze továbbra is tudnia kell, hogy hogyan lehet a legtöbb potenciális vásárlót elérni az üzenetünkkel a digitális térben, tévében, közterületen, sajtóban vagy rádióban. *RECMA - média- és digitális ügynökségeket minősítő párizsi székhelyű 1991-ben alapított független intézet. Több mint 50 ország mintegy 1500 ügynökségéről gyűjt, elemez és publikál adatokat.

*All company names and logos are trademarks™ or registered® trademarks of their respective holders. Use of them does not imply any affiliation with or endorsement by them. All representation are covered under fair usage

Country wise digital marketing agencies list