Best Digital Marketing Agencies with Google Partner Badge in Denmark 1 to 20 out of 242


The following digital marketing agencies have offices in Denmark and are Google partners. These Google Ads agencies are fluent in any one of 43 languages and are specialized in any of Search, Display, Shopping, Mobile or Video. They have special expertise in any of the main industries and can support you in various aspects of Google Ads (AdWords).


Resolution Denmark logo

Resolution Denmark

Min Spend : $2321
INTELLEKTUELT NYSGERRIGE I Resolution er vi intellektuelt nysgerrige I Resolution er vi hele tiden på jagt efter ny viden, systemer og løsninger inden for digital markedsføring, som kan være med til at forbedre vores annoncørers digitale forretning. Vi stræber efter at lære hurtigere end alle andre i markedet for at sikre os det bedste udgangspunkt for innovation og entreprenørskab. Vi accepterer aldrig status quo. Resolution er etableret af en gruppe af intellektuelt nysgerrige mennesker, som tror på, at der altid kan opnås bedre resultater for annoncørerne. Vi arbejder hver dag på at skabe en sand entreprenørånd både i vores arbejde og i vores medarbejdere. + DIGITALT FORANKREDE I Resolution er vi digitalt forankrede Det er svært at holde trit med den digitale udvikling. Annoncørernes digitale programmer må hele tiden udvikle sig for at forblive effektive og relevante for forbrugerne. Som annoncør har man således brug for mere end blot en generalist for at kunne navigere og optimere de digitale indsatser. Der er brug for dedikerede specialister, som kan flytte de digitale indsatser. Resolution bygger på et fundament af dedikerede specialister, som alle arbejder systematisk med optimering af de individuelle digitale kanaler og programmer. Vi sikrer, at der optimeres på tværs, og at der altid er den rette balance mellem alle markedsføringstiltag fra vores annoncører. + GLOBALT FORBUNDNE I Resolution er vi globalt forbundne Vi håndterer annoncører på alle relevante markeder, og vi arbejder systematisk med at dele best practice imellem vores globale og lokale kontorer i Resolution. Vores entreprenørånd er støttet af et solidt fundament i vores globale og nordiske moderselskab Omnicom Media Group, som giver os adgang til stærke partnere på alle markeder. Vi kan således levere markedsledende digitale løsninger såvel lokalt som globalt.

*All company names and logos are trademarks™ or registered® trademarks of their respective holders. Use of them does not imply any affiliation with or endorsement by them. All representation are covered under fair usage

Country wise digital marketing agencies list